Man lär sig med tiden

image105
..och jag har äntligen lärt mig att höstjacka måste man köpa i tid! Istället för att som vanligt börja leta i sista sekund köpte jag min höstjacka igår, eftersom de små storlekarna alltid tar slut först (och jag har oturen att vara en XS). Jag satsade på en jacka i militärstil från Zara för 799 kr. Jag såg den i Göteborg och kunde helt enkelt inte glömma den, så gissa om jag blev glad när den fanns på Zara i Malmö!

Jag har för övrigt länge letat efter en schysst märkesväska i second hand-butiker, och när jag stod där igår med en Louis Vuitton-väska i handen som kunde bli min för bara 89 kr borde jag väl egentligen inte tvekat en sekund. Men väskor ska man helt enkelt gå in själv, jag vill veta var fläckarna kommer ifrån! Den förra ägaren hade dessutom bestämt sig för att klippa av axelbandet (vem får för sig att göra något sånt?) så jag gick därifrån utan någon väska. Den som inte är lika kräsen som mig får springa väldigt fort till UFF i Malmö och lägga beslag på godbiten.

Ett sött litet halsband har jag också köpt, jag kunde inte låta bli den söta renen och det känns rätt med djur på sina smycken just nu! Rudolf finns att köpa på Glitter och där har de även ett supersött halsband med Bambi, nu när alla vill ha Disney-inspirerade smycken!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0