Hjälp, någon?

image203
Denna underbara paljettklänningen hänger i min garderob och bara längtar efter att få komma ut i partynatten. Vet bara inte riktigt var jag ska göra med den.. För tillfället är den alldeles för lång, så jag har funderat på att sy om den till en kortkort klänning, men den sitter inte riktigt snyggt på överkroppen. Paljettdelen är dessutom för kort för att använda som kjol (om man tar bort det svarta tyget). Har ni några tips på vad jag kan göra med denna skönheten?

Snälla tomten..

image202
Snart är det dags att skriva sin önskelista till tomten, men jag kunde inte låta bli att börja så smått redan nu.. Varför önskar man varje år en massa dyra saker som man ändå inte kommer få?

♥ Väska med nitar och fransar från Friis Co
♥ Stickad kortärmad top med broderier från Tommy Hilfiger (såg häromdagen, helt underbar)
♥ Skinnkjol (Kanske denna?)
♥ Skor från Cacharel (som finns här)
♥ Stol i rokokostil (en riktig prinsesstol)
♥ Ett coffee card fyllt med fikapengar
♥ Trosor i söt förpackning från D&G (Pojkvännen kanske?)
♥ Boken Gucci by Gucci

Vad vill du ha i julklapp?

Paket


Idag kom mina örhängen från Jan Jacobs, jättebra leveranstid med Zylber. Löven var kanske inte riktigt så lila som jag hoppats på, men annars är de superfina! En liten titt på hur jag förvarar en del av mina örhängen får ni också. Skålen är från iittala.

Helt omvänt

Igår var min pojkvän DJ på en liten fest för folk som kom någonstans ifrån.. Glömde faktiskt fråga vilket land det var! Satt och såg på när de dansade i ett par timmar, och herregud vad roligt! Det var helt omvända roller. Killarna stod och vickade på rumpan som bara den medan tjejerna använde sig av de mest osmickrande movesen någonsin. Intressant klädda var de också, tänk H&M's färgglada ungdomsavdelning kontra sporttönt i högklackat och enorma mängder fejkade märkesväskor. Vilken skillnad det är bara man åker en liten, liten bit åt något annat håll i världen! Nu: vaniljlatte

Rainy Monday

Idag blir det frukostfika (klockan 2 på eftermiddagen? Underbart med lov) på Espresso House med M. Passar perfekt när det bara regnar ute! Jag misstänker att jag satt mina linser i fel öga, men jag orkar inte riktigt ta reda på om det är så eller inte eftersom jag redan har sminkat mig. Det får bli en suddig dag, haha!

Zylber

image200
De här fina örhängena från Jan Jacob är just nu på väg hem till mig! När man registrerar sig på Zylber.com får man just nu ett presentkort på 50 kr, och detta är resultatet! Härligt höstiga med löven, och så matchar de dessutom min nya kofta perfekt! I like..

En tur på vinden

image199
Tog en tur på vinden häromdagen, och hittade två kuvertväskor som varit min mormors en gång i tiden. Jättefina, men tveksamt hur användbara de är..

Tips: Gratisprylar

Här kan du samla poäng, få presentkort på bl.a. H&M och en hel del gratisprylar hemskickade! Det är bara att registrera och börja samla poäng. Använd dig av länken så får du en hel del poäng redan när du skapar ett konto ♥

Hur gör du med din foundation?

image198
Något relativt nytt på marknaden är foundationpenslar, en pensel du använder för att applicera din foundation som ska ge ett jämnare resultat och som gör att du lättare kommer åt överallt. Jag tycker att det låter som en jättebra pryl, och tänker köpa så fort som möjligt, vad tror ni? Gillar ni svamparna bäst eller använder ni fingrarna? Jag har testat svamp ett par gånger, men gav upp nästan direkt efter att den sugit upp exakt all foundation. Sedan dess har det blivit fingarna, de få gånger jag nu använder foundation.. På Kicks finns borstar för 95 kr och på Make Up Store finns bl.a. borsten på bilden, skulle tro att den är lite dyrare dock..

Cheap'n'fabulous

image197
Igår hittade jag två ursnygga kuvertväskor i lack med nitar. Väskan på bilden finns på Gina Tricot för bara 149 kr, och en liknande (men grymt mycket snyggare) finns hos Lindex för 199 kr. Var helt inne på att köpa väskan från Lindex, men så hittade jag det underbara halsbandet med skon som kostade nästan lika mycket.. Eftersom jag är ett betydligt större fan av skor än väskor så blev det ingen påfyllning i min väsksamling. Däremot tänker jag åka iväg och köpa lösa nitar någon gång i veckan att sätta på en gammal svart kuvertväska i tyg, kan bara tänka mig hur snyggt det kommer att bli! ♥

For sale..


Jag hittade ett par gamla skor i garderoben som jag fått, men aldrig kunnat använda eftersom de är för stora för mig. Jättefina peeptoes från Miss Sixty, med metallklack i storlek 40. Jättefint skick! Är det någon som skulle vilja ha dem kan du väl lämna en kommentar (glöm inte att skriva din mail-adress) och skriva hur mycket du är beredd att betala! Vore trevligt om jag kunde få i alla fall någon hundralapp för dem, eftersom de kostade mellan 1000 och 1500 kr nya och är i så pass bra skick! ♥


Fabulous Friday

image194
Det blev en hel del shopping på Nova idag, det är verkligen jättemysigt att gå runt i affärer och titta med en chailatte i handen. Hittade en jättesöt kofta på Vero Moda, och kunde helt enkelt inte låta bli trots att det egentligen var något varmt jag letade efter. Bilden gör den verkligen inte rättvisa då den egentligen är lila. Det blev lite impulsshopping också, ytterligare ett smycke från Friis&Co fick följa med hem! Halsbandet med den högklackade skon kändes bara som gjort för mig. Testar ett nytt shampo för blont hår också, hoppas det är bra, någon som testat?

Mina fötter lever i förnekelse, idag gick jag runt i högklackade sandaler trots att det är iskallt ute!

Babymjukt

Jag är hur trött som helst idag, så bloggen får vila lite. Imorgon ska jag leta kofta, får se om jag hittar något liknande de jag bloggade om igår, några tips? Nu ska jag göra en chailatte och mysa framför tv:n. Har en hårinpackning från Goldwell i håret som ger riktigt babymjukt hår, men lite dyr är den ju..


Söta koftor

image193
Idag blev det en outfit bestående av mina nya jeans och örhängen, svarta stövlar och en kortärmad, lite löst sittande polotopp tillsammans med svart jacka och guldfärgad sidenhalsduk. Det var minst sagt kallt att ha kortärmat på sig! Vill så gärna ha en söt liten kofta som piffar upp en outfit. Något som funkar när man inte vill ha en tråkig cardigan eller oversizat, och som gärna får vara snövitt, gammelrosa eller färglatt. Ovanstående skulle jag gärna ha på mig imorgon.. Bilden på Soina Rykiel-koftan fick bli lite mörkare så att man ser den söta rosetten!

Cold times

image190
Nu börjar det bli riktigt kallt ute, och även om jag inte vill erkänna det börjar det bli dags att plocka fram vinterjackan. Jag kör antagligen på min Canada Goose som jag haft i ett par år nu, inte för att jag tycker att den är speciellt snygg eller för att visa att päls är okej, utan för att den helt enkelt är varm. Jag hade mycket hellre dragit på mig Ida Sjöstedts fuskpälskappa (som jag provade igår) men prislappen visade lite för många siffror..

Bråttom, bråttom..

Oj vad kallt det är ute! Var bara tvungen att gå hem och göra mig en latte! Min buss går om fem minuter så blogga för jag nog göra ikväll istället..

Svårt att låta bli

Idag kom det ett litet tillskott i plånboken, och därmed även i garderoben.. Köpte ett par klassiska blå stuprörsjeans från Cheap Monday. Aldrig använt deras jeans innan, men nu blev det dem eftersom jag ville ha supertajta jeans, och det brukar de ju inte förbli så länge, därmed körde jag en billig variant som man kan byta ut med gott samvete. Ett par supersnygga prinsesskrone-örhängen från Friis&Co fick också följa med hem! Är väldigt sugen på det matchande halsbandet.. Finns hos MQ för en inte alltför stor peng, örhängena går loss på 90 kr och halsbandet på 189 kr.

Reafrossa: Asos

image189
Vem vill inte frossa i rea när man får chansen? Det är nästan för bra för att vara sant när dyra prylar blir billiga. Ovan har du några exempel på reaplagg från Asos som jag gärna skulle göra plats för i min garderob. På tal om frossa (eller något annat) ligger mina blå peeptoes hos skomakaren för tillfället, tror att jag hämtar dem imorgon.

Dreams and wishes

image188
Jag har bloggat om den tidigare, den underbara klänningen från E2. Nu är det dessutom rea på den hos La Redoute, och gissa om jag har svårt att hålla i pengarna.. Mitt mål är att inte köpa den, men man når ju inte alltid sina mål. Vi får se hur det går, jag ska nog lägga ner kraft på att leta upp en billigare svart klänning att använda till vardags. Eftersom klänningar är snyggt, otroligt snyggt.

Söndag och ingenstans att sova

Söndagar brukar vara ganska mysiga, men idag är jag bara jättetrött och utan säng att sova i. Den sprack nämligen på mitten igår, hur det nu gick till.. Som tur är var jag på IKEA i veckan och köpte på mig lite nya, snygga möbler. Bl.a. tavelramen innehållande illustration av Hanna Wieslander, den får förgylla min vardag nu när jag sover på golvet..

Oj...

Det var visst ett tag sedan jag bloggade.. Anledningen är att jag var på maskeradfest igår, och tillbringade hela eftermiddagen åt att leta kläder. Om en halvtimme har jag dessutom hela lägenheten full av folk, så det är fullt upp! Imorgon blir det återhämtning, så vi ses då! ♥


Dålig start på dagen

image186
Jag har gått och skaffat lugg! En lugg som på bilden ser ut som ett helvete eftersom jag gav mig ut i ösregnet för att ta mig till en lektion. Lektionen var så klart inställd, och det var bara att åka hem igen. Menmen, dagen är ju faktiskt inte slut än, så jag ska läka mina sår med en latte och sen är det väl bara att sticka iväg till nästa lektion då.

Vad hände med fransväskan?

image185
Fransväska från Prada, patchwork och lack från Fendi.

Vad hände egentligen med fransväskan som skulle vara höstens stora it-väska? Det känns som om den försvann lika fort som den kom. Jag trivs väldigt bra med min, bortsett från att jag fastnar i allt. Vilken väska tycker ni är hetast i höst? Fransväskan, patchworken, lackväskan eller någon annan?

Tillskott i familjen

image184
Som jag skrev för bara någon dag sedan har min mamma varit i Paris, vilket resulterade i ett par jättefina presenter när hon kom hem igår :) Fick äntligen en ny Diorshow Blackout (det behövdes verkligen), och så fick jag den underbara parfymen D&G The One som jag bloggat om tidigare. Dessutom hade hon fått novembernumret av Elle, danska tidningen Costume och två parfymprover på flyget. Nästan som julafton för mig!

Oufit som värmer i höstmörket

image183
Måndagar för mig är ofta sådana dagar då jag inte orkar bry mig om vad jag tar på mig på morgonen, utan slänger på mig det plagg som är mysigast. Imorgon skulle jag mer än gärna dra på mig detta: Kofta från Alexander McQueen, jeans från True Religion, skor från Christian Louboutin (så klart) tillsammans med väska från Zac Posen och örhängen från Kenneth Jay Lane.

Söndag och SATC

Idag har jag planerat att se en stor del av första säsongen utav Sex and the city, sedan måste jag ju faktiskt iväg till stallet också. Ridkläder har prytt catwalken ett bra tag nu, men jag vet inte om jag känner mig särskilt fashionabel när jag står där i stallet med hästskit upp till knäna..

Pink'n'classy

image182
Ikväll blir det middag här hemma, skulle gärna ta på mig denna svarta, lyxiga outfit där accessoarerna bryter av sött. Polo i kashmere från Ralph Lauren, kjol från Fendi, väska från Prada och skor från Chanel.

Fashion happenings

image181

Två stora modehappenings som jag väldigt, väldigt gärna vill infinna mig på.

♥ David Lynch och Christian Louboutins utställning Fetish på Galerie du Passage i Paris. Nu råkar det ju vara så att min mamma befinner sig just i Paris, och jag har skickat henne på ett litet uppdrag..  ;)
♥ Roberto Cavallis kollektion släpps på H&M den 8 oktober, frågan är vilket som är minst kaotiskt, att vara på plats i butik eller att försöka köpa något via webshoppen?


Färgglad vardagslyx

image180
Nu när hösten nästan är förbi och världen går i gråskala passar det hur bra som helst att piffa till vardagen med lite färgglada klädesplagg och accessoarer. Flerfärgade skor från Prada, rosa skor från Jimmy Choo, blå väska från Chanel, örhängen från Chopard och klänning från Alessandro Dell'Acqua.

Torsdag


"Dagens" kanske inte är så mycket outfit utan mer pianopall, systemkamera, konstig pose, klänningen som blev lite för kort i tvätten och mina älskade knästrumpor. Men det är alltid något, så se och njut.

Accessoarerna som räddar dig för mindre än 100 kr

image178
Min garderob är väldigt tom på "räddare i nöden", de där accessoarerna som piffar upp vilken outfit som helst. Här är sju små prylar som räddar vilken outfit som helst, och ingen av dem kostar mer än 100 kr! Observera att det är cirkapris, jag har rundat av ett par ören hit och dit. Sjal, skärp och armband från Lindex, mössa och örhängen från H&M samt knästrumpor och halsband från Asos. Jag gillar halsbandet lite extra mycket, det skulle passa perfekt i min smyckessamling..

Vem vill inte vara en sessa ibland?

image177
Här är några prylar som skulle få mig att känna mig som en prinsessa för en dag, både dyra och lite billigare alternativ. För vem vill inte känna sig som en prinsessa ibland? Kappa med fuskpälskrage från Ida Sjöstedt/designsverige.com för 2999 kr, nyckelring, trosor och linne från Friis&co, klocka från kyssjohanna.se för 260 kr, ring från Disney Couture/kyssjohanna.se för 425 kr, väska från Chloé, skor från Sergio Rossi och doftljus från Gucci.

Trötthet

Igår och framför allt idag har jag varit helt galet trött, vilket resulterat i halvkassa outfits och dålig sminkning (ingen dagens outfit kort sagt). Idag kom M traskande med en riktigt snygg svart skinnjacka som hon köpt för bara 500 pix, snacka om fynd! Hade det inte varit för att jag knappt har 500 kr att lägga på kläder hade jag köpt en likadan, men nu verkar det som om jag får fortsätta drömma om en skinnjacka.. Det blir tröst med kanelbullar, latte och lite bloggande ♥

Friday night

image176
Fredagkvällar spenderar men antingen ute klädd som en riktigt partypingla eller hemma i mysoutfit. Idag är jag hemma och tar det lugnt, och imorgon blir det ut och festa.. Vilken outfit passar dig bäst ikväll?
Partypingla i klänning från FCUK, armband från Rachel Leigh, väska från Chloé och pumps från Christian Louboutin eller mysoutfit med klänning från H&M, halsband från Disney Couture och skor från Juicy Couture?

Milano


Jag var bara tvungen att visa alla er som inte varit på shoppingtur i Milano (än) denna underbara plats. Precis brevid en stor och absolut underbar katedral ligger detta "shoppingcenter" där du hittar alla lyxiga märken, en mängd mysiga (och dyra) caféer och där det dessutom spelas musik live väldigt ofta. Duvor finns det förstås också gott om.. Ett absolut måste om du ska till Milano!

Drömskon

image174
Min absoluta drömsko är denna från Christian Louboutin, en sko som troligtvis aldrig kommer finnas i min garderob, men kanske något liknande? Vilken sko förgyller dina drömmar? ♥

Höst, höst, höst

image173
Imorgon skulle jag vilja ha en riktigt härlig höstoutfit bestående av kofta från Stella McCartney, skor från Marc Jacobs, kuvertväska i storlek XL från Prada, svarta strumpbyxor och armband från Kenneth Jay Lane på mig. En ganska enkel outfit i neutrala färger där de snygga plaggen gör jobbet. Tycker för om väskan från Prada lite extra mycket, den stora storleken på kuvertväskan känns väldigt rätt då det både är praktiskt och snyggt. Någon som vet var man kan hitta liknande?

Russian style

image172
Det har uppstått lite hysteri runt den blommiga sjalen i "Russian style". Jag själv är inte alls sugen på en just nu, men det kanske kommer, det brukar ju faktiskt vara så.. För er som letar efter en finns denna hos nelly.se från Blammo, och så har jag spanat in en ännu snyggare på Vero Moda. Det är bara att skynda sig innan de är slut överallt! Själv kommer jag nog satsa på en stor halsduk runt huvudet i höst och vinter, lite russian över det också.

Kullersten och klackar?

image171
Idag hade jag på mig en inte alltför passande outfit eftersom jag traskade runt på kullersten i timmar..
♥ Tunika som klänning, KappAhl
♥ Jacka, Zara
♥ Knästrumpor, H&M (nya)
Stickad halsduk (ny)
Fransväska, Zara (Milanoköp)
♥ Pumps, Vagabond
Imorgon ska jag och mina blå skor vara lite modeller till en kompis fotoarbete, vet inte om jag är så sugen på klackar en dag till, har lite ont i fötterna..


Utlovad shoppingrapport

Det blev två par vita knästrumpor och en matchande stickad halsduk! Billgt och bra från H&M och KappAhl. Det kommer bild så fort jag har använt dem :)

Måndagsledighet

Idag är jag ledig, och det ska firas med lite shopping på Nova Lund. Shoppingrapport kommer ikväll, nu ska jag iväg! Vad tycks om Oktoberbilden i menyn till höger?

RSS 2.0