En liten guide

Nu börjar det bli dags att köpa höst- och vinter- skor, och stövlar är ett alternativ som både är praktiskt och snyggt. Här har du några saker att tänka på när du shoppar stövlar:

Prova dem två gånger, en gång med byxor och en med strumpbyxor. Du vet aldrig vad du kommer vilja använda dem till, och det är inte för snyggt med för stora stövelskaft till strumpbyxor!
Förvara dem rätt, köp något som hjälper skaftet att hålla formen. Det fungerar även med en hoprullad tidning eller att förvara stövlarna liggande. Annars sjunker hela stöveln ihop!
♥ Impregnera dem alltid innan du börjar använda dem! Är det läder ska du helst inte använda impregneringsspray, det torkar ut lädret. Köp istället impregneringspasta för läder, finns i de flesta skoaffärer.
Ta bort lapparna under skon! De kommer synas, även om du inte tänker på det. Det är inte speciellt snyggt att gå runt med en stor, röd lapp under skon som skriker halva priset.
Fixa till stövlarna lite då och då med färgad skokräm och impregnering. Då kan du dölja eventuella slitningar och hålla stövlarna i nyskick! Bättre ofta än sällan..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0